Saturday, 9 December 2017

Pemenang Blog Hop! Giveaway by Yasmin Aris :)

Saturday, 9 December 2017

Assalamulaikum.

First of all, maaf sangat lambat gila umumkan pemenang T-T
So many things yg jadi n no need to explain one by one lah.
Kita terus kepada pemenang giveaway ni ;p

Ouh btw, siapa tahu macam mana nak solve kan problem internet connection kat laptop yg tetiba je ada tanda pangkah warna merah kat internet connection tu padahal sebelum ni okay je, n I hv tried the troubleshooting steps but still macam tuuuu jugakkkk T^T Banyak kali kot buat. Restart pun sama. Dah almost 2 days macam tuu. Sekarang pun aku terpaksa guna adek punya lappy. Tadi update guna phone then baru perasan post keluar title je hoiii. T^T *finally explained

Hmm.Ok kita letak tepi dulu semua tu kejap. Siapa tahu solution pm tepi please :(
 Cerita pasal pemenang, actually banyak sangat inspired story korang yg best best.
Kalau boleh nak pilih semuaaa sekali. Tapi nak taknak kena la pilih ikut syaratnya kann.So, dibawah ni senarai pemenang yg terpilih :)


TAHNIAH!

Pemenang Top Referral : 

Tahniah kepada yg bertuah.Yang tak menang tu takpe lepasni boleh ramai2 blogwalking kat blog korang :)
Siapa yg rasa nak jenguk cerita geng blogger yg lain boleh tengok kat ruangan komen ;)

Note : Pemenang sila email details korang di yasminaris@gmail.com untuk tuntutan hadiah :)


8 comments:

syuhada salleh

tahniah kpd yg berjaya!

Leyla Nurjatiey

tahniah yang bertuah

this ni3za

Alhamdulillah...Terima kasih... =)

ombak bergigi

Tahniah buat semua pemenang ye :)

http://ombakbergigis.blogspot.my/2017/12/blog-hop-giveaway-by-yasmin-aris.html

Shahida Dzulkafli

Tahniah buat semua pemenang..

Azyyati Zulkifli

Terima kasih kak. Allahu maaf baru tgok sbb kat rumah mmg takde line. Bila keluar je ada line. Baru harini keluar. Maaf kak. Saya dah emel akak

Raydah

haha baru perasan post ni. aduiii dah 2018 dah pun. btw tahniah utk semua yg bertuah

Raydah

jmput la join n meriahkan segmen GA kt sini

http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html